30/7/11

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ CAMPING ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ




ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΟΦΙΑΣ ΕΤΩΝ
1) Για να μη «ψηθείτε», να στήσετε τη σκηνή κάτω από δέντρα σε μια καλή σκιά. Α, επίσης, τη σκηνή μακριά από τα μπάνια: Περνάει πολύς κόσμος, έχει φασαρία και πολλά φώτα. Ψάξτε λίγο και θα βρείτε τη δική σας «κρυψώνα»!

2) Εάν πάτε κάμπινγκ με τη σχέση σας ή τον κολλητό/-ή σας, καλό είναι να πάρετε μία σκηνή όχι για 2 άτομα, αλλά για 3-4, έτσι ώστε να χωρέσουν με άνεση όλα όσα θα κουβαλήσετε.

3) Επιδρομή από κουνούπια; Υπάρχει δοκιμασμένη λύση! (την κάναμε στο στρατό και πάντα έπιανε). Εάν κάψετε λίγο ελληνικό καφέ σε ένα αλουμινόχαρτο, η μυρωδιά θα πει αντίο σε όλα τα κουνούπια!

4) Οι γνωριμίες με τους «γείτονες» σας στο κάμπινγκ δημιουργούν ωραίες παρέες! Και είναι τόσο εύκολο να γνωρίσεις τους «διπλανούς»! Μην ξεχνάς: το κάμπινγκ φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά!

5) Σεβασμός στον άλλον, δεν είμαστε μόνοι μας! Σεβασμός στις ώρες κοινής ησυχίας και προσοχή στην καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και χώρων υγιεινής.

6) Το περιβάλλον. Μας ανέχεται και εμείς το επιβαρύνουμε. Όπου και αν βρεθούμε, δεν αφήνουμε τα σκουπίδια μας. Και αν κάτσει φάση με φωτιά, κιθάρα, παραλία, τα μάτια μας 14. 

7) Σίγουρα το να κάνεις σεξ μέσα στη σκηνή δεν είναι εύκολή υπόθεση… Είναι, όμως, μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια που αξίζει να τη ζήσεις. Μην κωλώσεις. Ο χώρος είναι περιορισμένος, αλλά αυτό δεν είναι πάντα κακό. Ο λίγος χώρος της σκηνής τονώνει τη φαντασία και την «ευρηματικότητα»! Ποια είναι η καλύτερη στάση μέσα στη σκηνή; Το ιεραποστολικό. Όπως γνωρίζετε, η σκηνή δεν έχει ηχομόνωση. Ακούγεται το παραμικρό! Ξέρω ότι είναι ερεθιστικό να κάνεις σεξ και να σ’ ακούνε οι γύρω σου, αλλά και εδώ χρειάζεται μέτρο και σύνεση: δεν χρειάζεται να είστε οι δακτυλοδεικτούμενοι του κάμπινγκ! Τελειώνω, όντας λίγο διδακτικός, αλλά πρέπει: Προφυλακτικά. You know...

Δεν υπάρχουν σχόλια: